Kinderfeestje
Ja hoor de dag is eindelijk aangebroken dat de nieuwe vrjiwilligster Marie Claire aankomt. Ik ben dan dus niet langer meer alleen. Om half 1 zou ze landen en ik ging mee om haar op te halen van het vliegveld. Nadat we haar het guest house hadden laten zien zijn we meteen samen naar het centrum gegaan om voor haar wat geld te pinnen en om boodschappen te doen. Rabeccah had in de auto al gezegd dat vandaag haar jongste zoon 2 jaar was geworden en wat ze allemaal voor een lekkers gekocht had. Wat ze niet gezegd had was dat het feestje in het guest house gevierd zou worden. Dus toen wij terug kwamen lagen er heel veel boodschappen op de tafel waaronder 2 grote taarten. Rond 5 uur werden we van onze kamer gehaald want ons eten was al klaar. (Erg vroeg voor in Zambia). We mochten met de gasten mee eten. Rabeccah had mij ook om wat ballonnen gevraagd en daar waren de kindjes allemaal mee aan het spelen. Ik had ook nog roltongen mee genomen vanuit Nederland en ben die ook gaan uitdelen. Dat had ik blijkbaar niet kunnen doen want de rest van de tijd konden we elkaar niet meer verstaan door al het getoeter. Maar toch vond iedereen het leuk. Blijkbaar is het hier zo: hoe meer herrie hoe beter. Toen kwam het moment van het aansnijden van de taart. Eerst wat kaarsjes op de taart die Favour mocht uitblazen en daarna moest hij zelf de taart aan snijden. Al voordat iedereen rond de tafel stond om toe te kijken was de kleine Favour al stiekem van de taart aan het snoepen. Na een beetje gestuntel is het hem toch gelukt om de taart te snijden en het eerste stukje moest hij aan zijn jongste zusje voeren en zij aan hem. Het leek wel een bruiloft joh!! Hahaha. Was wel super schatjes. Daarna hebben de kinderen tot een uur of 8 gespeeld met het cadeautje van Favour, ballonnen en natuurlijk de toeters. En dat was het einde van het feestje, zodra iedereen weg was moest alles nog even opgeruimd worden.
De rest van de avond hebben Marie Claire en ik kaartend doorgebracht.
haha wat leuk onverwacht zo'n kinderfeestje. Zo raak je je ballonnen ook wel kwijt. Heel schattig dat hij z'n zusje moest voeren en zij hem
Ach wat schattig dit!!! Hadden jullie geen kadootje? Of mocht dat niet...leuk om dit ook mee te maken!! Xxx